​Wat doen wij?

Schoolsportkalender:

Bewegingsonderwijs
 
Alle basisscholen binnen de gemeente Hoorn hebben een beweegmanager die minimaal 1x in de week een gymles verzorgt. De beweegmanager is verantwoordelijk voor de kerndoelen bewegingsonderwijs.
 
 

Organisatie schooltoernooien

Gedurende het schooljaar worden er door verenigingen, Sportopbouwwerk Hoorn en de beweegmanagers verschillende schoolsporttoernooien georganiseerd. Per school wordt afgesproken aan welke toernooien wordt meegedaan. Hiernaast vindt u de kalender met de verschillende toernooien die georganiseerd worden. Informeer over de deelname aan een toernooi bij de beweegmanager van uw school.

Fungym
 
 
Deze gymles is speciaal voor kinderen van de onderbouw. Kinderen worden voor deze gymles uitgenodigd. Als u vragen hierover heeft kunt u contact opnemen met de beweegmanager van uw school.

Derde gymles

 

Naschoolse gymles voor kinderen die tegen betaling nog een les van de vakleerkracht willen volgen. 

Meer informatie hierover kunt u vragen bij de beweegmanager van uw school.

Schoolsportvereniging (SSV)

 

In samenwerking met verschillende verenigingen woren naschoolse lessen aangeboden. De vakleerkracht is de contactpersoon tussen de deelnemers en de desbetreffende vereniging. Momenteel zijn er in Hoorn in verschillende wijken SSV Dans, SSV Tennis, SSV Volleybal en SSV Zaalvoetbal.

Meer informatie hierover kunt u krijgen bij de beweegmanager van uw school.

29 Oct 2019

Finale Cruyff Court voetbaltoernooi groep 7/8

08 Oct 2019

Rien Stout Scholierenveldloop groep 3 t/m 8

Please reload

Gymclub Uniek!

 

Unieke gymles voor unieke kinderen! Onder leiding van een beweegmanager kunnen kinderen die een speciale behandeling nodig hebben deze naschoolse gymlessen volgen.

Nationale Sportweek

Al jaren doen de kinderen van Hoorn mee aan de Nationale Sportweek. Alle beweegmanagers organiseren een uitgebreid sportief programma in samenwerking met veel verenigingen in Hoorn. Kinderen kunnen tijdesn deze week kennismaken met 2 sporten naar keuze. Zij kunnen zich inschrijven via www.sportpas.nl. Het aanbod is te vinden bij Hoorn NH. 

 

© by School & Sport Hoorn.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now